Archívum: 2010. július

Júl 30 2010

Natur sörélesztő tabletta

Szerző: kategória: egészség

A sörélesztõ magas, könnyen emészthetõ fehérjetartalmú, jól kiegyensúlyozott, egyedi összetételû táplálék. Megtalálható benne az öszes esszenciális (nélkülözhetetlen) aminosav, ásványi anyagok, nyomelemek. Tartalmazza a B vitamincsalád tagjait. Sokan a haj, a bõr és a köröm természetes szépítõszerének nevezik. Egyes táplálkozáskutatók szerint mindennapi étrendünk részét kellene alkotnia.

Natur sörélesztő tabletta bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Júl 21 2010

A jeges tea hozzájárulhat a vesekő kialakulásához

Szerző: kategória: egészség

A hőséget mindenki nehezen tűri, és sokak számára nap közben csak egy pohár hideg ital hozhat enyhülést. Éről évre népszerűbb frissítő a jeges tea, amit elkészíthetünk házilag, vagy készen megvásárolhatunk a boltokban is. Az urológusok szerint azonban ha túl sokat iszunk a hűsítő nedűből, nem kizárt, hogy egy idő után vesekövet diagnosztizál az orvos.

A jeges tea hozzájárulhat a vesekő kialakulásához bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Júl 12 2010

Hogyan gyógyít a fehér káposzta?

Szerző: kategória: egészség

A káposzta az egyik legrégibb és legelterjedtebb természetes gyógyszerünk. Ezt a tulajdonságát annak köszönheti, hogy nagy mennyiségben tartalmaz ként. Mint tudjuk, ez az elem a testünk minden sejtjében megtalálható. De lássuk mi minden van még a káposztában!

Hogyan gyógyít a fehér káposzta? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva